تشدید نظارت بر میزان نمک مورد استفاده در نانوایی ها

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان از تشدید نظارت بر میزان نمک مورد استفاده در نانوایی ها خبر داد و افزود: در این طرح نظارتی، نظارت ادارات غله و دستگاههای مرتبط بر سیلو ها و نانوایی ها ارائه شده همچنین جلب مشارکت خیرین در راستای تخصیص سبد غذایی مطلوب به اقشار آسیب پذیر صورت گرفته است.

به گزارش فردای همدان، معصومی رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به تشریح عملکرد این کارگروه به بخشی از اقدامات انجام شده در مجمع سلامت شهرستان‌ها و مرکز استان اشاره و اظهار کرد: برگزاری مجامع سلامت در شهرستان‌ها و قرائت بیانیه هدفمند با در نظر گرفتن اهداف مورد نظر در این مجمع با همراهی فرمانداران و مسئولین هر شهرستان صورت گرفته است، همچنین تهیه پروپوزال پژوهشی در معاونت بهداشتی و آموزش کارکنان و دستگاهها در خصوص سواد تغذیه در دست اقدام قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه آموزش ۱۲هزار و ۲۹۸ نفر در دستگاه‌های متقاضی آموزش در حوزه سواد تغذیه صورت گرفته است تبیین کرد در این راستا همکاری صدا و سیما نیز در گسترش اطلاع رسانی صورت گرفته و ۱۶ جلسه آموزشی با صدا و سیمای مرکز استان همدان برگزار شده است.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان از تشدید نظارت بر میزان نمک مورد استفاده در نانوایی ها خبر داد و افزود: در این طرح نظارتی، نظارت ادارات غله و دستگاههای مرتبط بر سیلو ها و نانوایی ها ارائه شده همچنین جلب مشارکت خیرین در راستای تخصیص سبد غذایی مطلوب به اقشار آسیب پذیر صورت گرفته است.

در ادامه دکتر رستمی معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به وجود ۱۳ سیلو و انبار ذخیره سازی گندم و نظارت مستمر کارشناسان این معاونت بر سیلو ها و انبارهای مذکور اظهار کرد: طی ۱۰ ماه گذشته ۸۲ مورد بازدید همراه با ۱۲۳ مورد نمونه برداری از سیلوها انجام شده است و بر این اساس ارزیابی ما از وضعیت سلامت گندم در استان مطلوب است.
دکتر قدرت الله رستمی ادامه داد: با وجود وضعیت مطلوب گندم مورد استفاده در استان اما در فرایند تولید نان موضوع استاندارد سبوس باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد ون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد خوشبختانه در سال جاری هیچ گونه آلودگی در آرتا نانوایی و سیلوها مشاهده نشده است و ویژگی‌های حفظ پروتئین و ویتامین نیز در آرد نانوایی‌ها مزبور رعایت شده است.
دکتر رفعتی مدیر سلامت و بهداشت محیط کار نیز در این جلسه از نظارت مستمر معاونت بهداشتی و نانوایی ها خبر داد و تصریح کرد: یک ۱۸۹۵ نانوایی سنتی در سطح استان مشغول فعالیت هستند که طی سال جاری ۱۲ هزار و ۹۴۰ مورد بازدید صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه درصد نمک استاندارد برای نان باید حدود یک درصد باشد عنوان کرد: متاسفانه در استان همدان میزان نمک نان بالاتر از استاندارد ها می باشد.