نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه ۱۶۲ طرح در زمینه صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در استان همدان در حال احداث است، گفت: ۱۶۲ طرح صنایع تبدیلی کشاورزی با ۱۳۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری و توان تولید ۸۹۵ هزار تن محصول در حال احداث است.
به گزارش پایگاه خبری«فردای همدان»؛ حسن محمدی با اشاره به طرحهای مهم استان در بخش صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی، اظهارکرد: کارخانه قند نهاوند با سرمایهگذاری ۵۳۰ میلیارد تومانی هم اکنون ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیشبینی میشود در سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه کشتارگاه رزن هم اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: کشتارگاه رزن با سرمایهگذاری ۳۵ میلیارد تومانی ۹۰ درصد پیشرفت دارد و ۲۲ بهمن امسال به بهرهبرداری میرسد.
محمدی با اشاره به احداث ۶۳ سردخانه بالای صفر با قابلیت نگهداری انواع میوه و محصولات کشاورزی در استان همدان، افزود: در استان همدان ۶۳ سردخانه با ظرفیت ۲۲۰ هزار تن در حال احداث است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه اولویت سرمایهگذاری در شهرستان نهاوند احداث سردخانه است، خاطرنشان کرد: در نهاوند سه سردخانه ۱۰ هزار تنی وجود دارد و سه سردخانه ۱۵ هزار تنی درحال احداث است.
این مقام مسئول گفت: امسال ۶۸ پرونده صنایع مختلف کشاورزی برای دریافت تسهیلات ۸۰ میلیارد تومانی به سیستم بانکی معرفی شده که تا کنون ۲۷ پرونده به مبلغ ۷۰ میلیارد تومان منجر به عقد قرارداد شده است.
وی با اشاره به احداث کارخانه فرنچ فرایز در شهرستان بهار، یادآور شد: کارخانه فرنچفرایز با ظرفیت تولید سالانه ۳۰ هزار تن فرنچ فرایز و جذب ۶۰ هزار تن سیبزمینی با ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در شهرستان بهار در حال احداث است.
محمدی با بیان اینکه کارخانه فرنچفرایز ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خاطرنشان کرد: کل سرمایهگذاری مورد نیاز این طرح ۳۵۰ میلیارد تومان است که ۱۵ میلیارد تومان از محل تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه بخشی از این پروژه سرمایهگذاری خارجی دارد، گفت: پیشبینی میشود کارخانه فرنچ فرایز شهرستان بهار تا پایان شهریور ۱۴۰۰ به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه استان همدان سالانه یک میلیون تن سیبزمینی تولید میکند و زمینه فرآوری و صنایع تبدیلی این محصول وجود دارد، ادامه داد: یک سرمایهگذاری دیگر در زمینه فرآوری سیبزمینی توسط شرکت کاله در دست اقدام است که اگر زمین طرح آماده شود امیدواریم بتواند این کارخانه را راهاندازی کند.
محمدی خاطرنشان کرد: در استان همدان ۴۱۰ واحد صنایع تبدیلی کشاورزی با ظرفیت اسمی تولید ۴ میلیون تن محصول پروانه بهرهبرداری دارند که ۸۵۵۰ نفر اشتغالزایی داشته است و درحال حاضر ۵۰ درصد واحدها با ظرفیت ۵۰ تا ۷۰ درصدی کار میکنند و تعداد کمی نیز تعطیل هستند.
این مقام مسئول با بیان اینکه بیش از ۴۵ پروانه بهرهبرداری در صنایع لبنی استان داریم، تأکید کرد: از این تعداد ۱۰ واحد به طور کامل تعطیل و برخی نیمه فعال هستند.
وی علت تعطیلی ۱۰ واحد لبنی استان را به روز نکردن تکنولوژی دانست و افزود: این واحدها به دلیل به روز نکردن تکنولوژی از تولید بازماندهاند چرا که ذات صنعت این است که با تک محصولی نمیتوان کار را در بازار ادامه داد.
محمدی با اشاره به وجود ۵۵ واحد فرآوری و بسته بندی کشمش در استان، بیان کرد: ۵۵ واحد فرآوری و بسته بندی کشمش با ظرفیت ۹۰ هزار تن دراستان وجود دارد.
معاون صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: در هشت ماهه امسال برای ۱۶ واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت تولید ۳۰ هزار تن محصول و ۷۷ میلیارد تومان سرمایهگذاری پروانه بهرهبرداری در استان صادر شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا