نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آئین تودیع و معارفه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان ظهر امروز با حضور معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان محیط زیست، معاون استاندار، نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران کل استان و اعضای سازمان های مردم نهاد برگزار شد. به گزارش فردای همدان، در این آئین از خدمات […]
آئین تودیع و معارفه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان ظهر امروز با حضور معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان محیط زیست، معاون استاندار، نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران کل استان و اعضای سازمان های مردم نهاد برگزار شد.
به گزارش فردای همدان، در این آئین از خدمات سید عادل عربی تقدیر و محسن جعفر نژاد بسطامی به عنوان مدیرکل جدید اداره کل حفاظت محیط زیست همدان معرفی شد.
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در این مراسم گفت: این سازمان بعد از پیروزی انقلاب در تمامی زمینهها مظلوم واقع شده در حالیکه در دیگر کشورها مساله محیط زیست در اولویت است.
اصغر دانشیان بیان کرد: حداقل میزان دریافتی محیطبانان ماهانه حدود ۱۴ میلیون ریال است و درحالیکه انتظار داریم این افراد منطقه ای را حفظ کنند در حالیکه با این حقوق زندگی آنها نمی چرخد.
وی با بیان اینکه محیط زیست در بین سازمان ها از نظر میزان دریافتی و پرداختی و رفاهیات پایین ترین رتبه را دارد اضافه کرد: علاوه بر محیطبانان و کارمندان، سازمان محیط زیست نیز مظلوم است.
معاون سازمان محیط زیست گفت: همواره شعار محیط زیست دادیم ولی عمل نکردیم، در زمینه پسماند نیز تا این موضوع را از منازل شروع نکنیم نمیتوان آن را در کشور مدیریت کرد.
دانشیان تاکید کرد: حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ تریبون نماز جمعه در کشور داریم که مدیران محیط زیست می بایست از این پتانسیل استفاده کنند و در شروع نماز جمعه، مردم علاوه بر تقوا به حفظ محیط زیست نیز دعوت و توصیه شوند.
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: برای تبلیغ فرهنگ محیط زیست از ظرفیت بسیج و سپاه پاسداران، رسانه ها و صدا و سیما باید بهره گرفت .
دانشیان یادآوری کرد: لایحه محیطبانی در مجلس مصوب ولی در شورای نگهبان رد شد که امیدوارم با تصویب این لایحه و رفع نواقص، در صورت استفاده محیطبان از اسلحه در برابر شکارچی، همانند نیروهای مسلح با آنان برخورد شود.
وی درباره پرونده مرگ یک شکارچی در همدان اظهار داشت: دستگاه قضایی به تازگی اتمام حجت کردند اگر رضایت خانواده شکارچی را نگیرید محیطبان قصاص میشود، در حالیکه تصویب لایحه حمایت از محیط بانان بازدارنده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان نیز گفت: مشکلاتی نظیر کم آبی، خشکسالی، تخریب محیط زیست و منابع طبیعی حاصل نبود نگاه توسعهنگر و همه جانبه به این حوزه است.
ظاهر پورمجاهد بیان کرد: حوزه منابع طبیعی و محیط زیست باید به عنوان محور اصلی در برنامه توسعه دیده شود و همه باید در اجرای این برنامه ها کمک کنند.
وی اضافه کرد: نقش تشکلهای غیردولتی در پیشبرد اهداف و برنامه ها بسیار مهم و اثرگذار است و استانی که در برنامهها به سند توسعه پایدار توجه کند و اراده انجام آن در همه ارکان مجموعه باشد به طور حتم موفق خواهد بود.
معاون استاندار همدان بیان کرد: بخشی از سند عملیاتی و سه ساله استان مربوط به محیط زیست است که باید کارکنان و کارشناسان این دستگاه تخصصی در شتاب بخشیدن به اجرای این سند تلاش کنند.
پورمجاهد خواستار آسانسازی و سرعتبخشیدن در زمینه صدور مجوزهای لازم برای سرمایه گذاری با هدف تلاش برای رفع گرفتاری و مشکلات پیش روی ایجاد فرصت های شغلی شد.
وی گفت: با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست همدان همه شهرک ها و نواحی صنعتی این استان به سیستم فاضلاب و تصفیهخانه مجهز شده است.
معاون استاندار همدان بیان کرد: مسئولیت امانتی است که در اختیار افراد قرار میگیرد بنابراین باید صادقانه و در راستای اهداف نظام و انقلاب کار و تلاش کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: افت آبهای زیرزمینی و ایجاد فروچالهها در کنار خشکسالی نشان میدهد این استان با ورشکستگی آب مواجه است.
محسن جعفرینژاد بسطامی اظهار کرد: وضعیت محیط زیست در همدان با توجه به شاخصهای توسعهای مطلوب نیست و باید با برنامهریزی و برنامه آمایشی این مشکل را رفع کرد.
وی اضافه کرد: تداوم این مشکلات موجب شده اینک ما با مشکل آب آشامیدنی که با سلامت افراد درگیر است مواجه شویم که باید راهکار خوبی برای رفع این چالشها تعریف کرد.
جعفرینژاد بسطامی افزود: مدیریت پسماند نیز یک مشکل کشوری است و ریشه فرهنگی دارد، هر چند مشکل در سایت دفن پسماند وجود دارد اما پیش از آن در زمینه فرهنگسازی، مصرف گرایی و میزان تولید زباله با مشکلات فرهنگی مواجه هستیم.
وی اظهار داشت: فرهنگسازی و آموزش در اولویت است و برای هر منطقه راهکار آموزشی خاصی تعریف میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان ریزگرد، استقرار غیر اصولی صنایع آب بر در مناطق بدون آب و حرکت به سمت صنایع های هایتک از دیگر مسائلی است که پیگیری می شود.
جعفری نژاد بسطامی ادامه داد: ظرفیت های طبیعی شاید در همدان کم و مراتع همدان ضعیف است ولی این استان اکوسیستمی پویا دارد.
وی گفت: آموزش و فرهنگسازی نیارمند تعامل و همفکری سازمان های مردم نهاد، نهادهای علمی و دانشگاهی و رسانه ها با این سازمان است تا همه مردم این استان به محیط بان تبدیل شوند.
جعفری نژاد بسطامی با تاکید بر اینکه محیط زیست بدون حمایت و پشتیبانی دستگاه قضایی نمی تواند موفق باشد افزود: اولین برنامه کاری خود را با دیدار و سرکشی از خانواده شهید یاری از شهدای محیط زیست همدان آغاز می کنم و امیدوارم محیط بان زندانی نیز به زودی به آغوش خانواده بازگردد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان با بیان اینکه ۳۱ شهریور روز جهانی بدون خودرو نامگذاری شده ابراز امیدواری کرد: با همکاری مسئولان و سمن ها این اقدام مثبت و موثر عملی شود.
جعفری نژاد بسطامی اضافه کرد: با توجه به تاکید رهبری بر حفظ محیط زیست و ابلاغ ریاست جمهوری و تدابیر رییس سازمان حفاظت محیط زیست، باید برای عملی شدن این نکات تلاش کرد.
در این آیین از خدمات سید عادل عربی قدردانی و محسن جعفر نژاد بسطامی به عنوان مدیرکل جدید اداره کل حفاظت محیط زیست همدان معرفی شد.