مراجعه 40 سرمایه‌گذار متقاضی احداث مولدهای مقیاس کوچک در همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: 40 سرمایه‌گذار متقاضی احداث مولدهای مقیاس کوچک به قدرت 210 مگاوات طی سه سال اخیر به استان همدان مراجعه کرده‌اند.       به گزارش “فردای همدان”، حاجی‌رضا تیموری با اشاره به اقدامات اجرایی شرکت در زمینه انرژی‌های نو و مولدهای مقیاس کوچک اظهار داشت: یکی از […]

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: 40 سرمایه‌گذار متقاضی احداث مولدهای مقیاس کوچک به قدرت 210 مگاوات طی سه سال اخیر به استان همدان مراجعه کرده‌اند.

 

 

 

به گزارش “فردای همدان”، حاجی‌رضا تیموری با اشاره به اقدامات اجرایی شرکت در زمینه انرژی‌های نو و مولدهای مقیاس کوچک اظهار داشت: یکی از مباحث اقتصاد مقاومتی که جزء اهداف وزارت نیرو است و در سال‌های اخیر تلاش و سرمایه‌گذاری بسیاری در این راستا انجام شده استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کشور ایران دارای اقلیمی خشک بوده و از نظر منابع آبی در مضیقه قرار دارد، بنابراین تولید برق از منابعی به غیر از منابع آبی همواره در دستور کار دولت قرار دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدانادامه داد: بر اساس برنامه ششم، وزارت نیرو موظف است 5 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی را تا پایان برنامه احداث کند که از این میزان 22مگاوات در هفته دولت افتتاح می‌شود و100مگاوات دیگر تا پایان امسال در کشور احداث می‌شود.

وی با بیان اینکه در این راستا در استان نیز اقدامات خوبی انجام شده و در حال پیگیری است، گفت: از جمله این اقدامات احداث 125کیلووات نیروگاه خورشیدی برای 4 مسجد و 8 مدرسه و ساختمان شرکت توزیع برق استان است.

تیموری با اشاره به مکان‌یابی برای احداث 10 نیروگاه خورشیدی 7 مگاواتی صدور موافقت‌نامه در این خصوص ابراز داشت: احداث 2 نیروگاه خورشیدی 7 مگاواتی توسط سرمایه‌گذار خارجی در دست اقدام است و انتظار می‌رود تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

وی عنوان کرد: همچنین اقدامات لازم برای احداث 2 نیروگاه 30 مگاواتی توسط سرمایه‌گذار خارجی به سرپرستی آقای مرادی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدانبا بیان اینکه علاوه بر استفاده از انرژی خورشیدی از دیگر اقدامات این شرکت استفاده از مولدهای مقیاس کوچک است، گفت: دراستان همدان طی3 سال گذشته 40 سرمایه‌گذار با مجموع ظرفیت سرمایه‌گذاری به قدرت 210 مگاوات به شرکت برق مراجعه کرده‌اند.

وی با اشاره به صدور موافقتنامه برای 137 مگاوات افزود: برای 85 مگاوات نیز پروانه احداث صادر شده که از این میزان 38مگاوات قرارداد مبادله شده و 9.6 مگاوات به بهره‌برداری رسیده است.

*افتتاح 136 پروژه به مناسبت هفته دولت در همدان

تیموری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال نیز 10مگاوات دیگر به بهره‌برداری برسد، اظهار کرد: همچنین برق منطقه‌ای باختر نیز برای 134مگاوات در 6 نقطه استان همدان ساختگاهایی در درون پست‌های انتقال شناسایی کرده که فرصت مناسبی برای حضور سرمایه‌گذاران است.

وی از دیگر اقدامات عمده شرکت را احداث خطوط و پست‌های انتقال، فوق توزیع و توزیع برای جذب سرمایه‌گذاران دانست و تصریح کرد: در استان 692 هزار مشترک از خدمات برق استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه 100 درصد جمعیت شهری و روستایی استان از نعمت برق برخوردارند، بیان داشت: در سه سال گذشته 3 روستا برق‌دار شده و جمعاً یک هزار و 67 روستای استان برق‌دارهستند.

وی یادآور شد: طول خطوط انتقال فوق توزیع و توزیع موجود در استان که تأمین‌کننده برق مشترکان است به 20 هزار کیلومتر می‌رسدکه طی سه سال گذشته یک هزار و 41 کیلومتر آن احداث شده است.

تیموری با بیان اینکه 120 مگاولت آمپر در سه سال گذشته به ظرفیت پست‌های فوق توزیع اضافه شده است، عنوان کرد: جمع سرمایه‌گذاری انجام شده در سه سال اخیر در تولید، انتقال و فوق توزیع 158 میلیارد تومان و در بخش توزیع 140 میلیارد تومان بوده که بطور میانگین سالیانه 100 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر 184 متقاضی صنعتی به قدرت 121 مگاوات پذیرفته شده که از جمله انها فروسیلیس ملایر و ذوب آهن غرب در اسدآباد بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه مصرف انرژی در بخش صنعت در 5 ماهه امسال 4.7 درصد رشد داشته است، گفت: برق باختر در سال جاری 22 پروژه به مبلغ 221 میلیارد تومان در دست اجرا دارد که در بخش توزیع 60 میلیارد تومان در دست اجراست.

وی با بیان اینکه اگر نقدینگی تأمین شود تمام پروژه‌ها به بهره‌برداری می‌رسند، تصریح کرد: به مناسبت هفته دولت 136 پروژه به  ارزش تقریبی 11 میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.