ظرفیت 11هزار مهندس در همدان، فرصتی بزرگ برای آبادانی استان

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت 11هزار مهندس در همدان، فرصتی بزرگ برای آبادانی استان است.

به گزارش فردای همدان، عباس صوفی، در نشست با اعضای هیأت‌مدیره نظام مهندسی ساختمان استان همدان با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های مدیریتی و تخصصی مهندسان اظهار داشت: توسعه، آبادانی و عمران شهری بدون بهره‌گیری از دانش و توانمندی‌های جامعه مهندسین ساختمانی ممکن نیست. امروز بیش از هشت هزار مهندس در حوزه های عمرانی و زیرساختی درمرکز استان همدان فعال هستند که می‌توانند به‌عنوان یک سرمایه ارزشمند در کنار مدیران شهری و استانی قرار گرفته و بخشی از عقب‌ماندگی‌های زیرساختی استان را جبران کنند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، افزود: در کمیسیون عمران مجلس تلاش داریم که تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها بر اساس خرد جمعی و نظرات کارشناسی انجام گیرد. تجربه نشان داده که هر زمان پروژه‌های عمرانی بر مبنای دانش فنی و تخصص نخبگان اجرا شده‌اند، کیفیت کار افزایش یافته و زمان و هزینه‌های اجرای پروژه‌ها کاهش یافته است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به جایگاه اثرگذار نظام مهندسی استان تصریح کرد: انتظار ما از جامعه مهندسی این است که تنها به نقش نظارتی بسنده نکرده و با حضور فعال در حوزه مشاوره و مدیریت، به پیشبرد اهداف توسعه‌ای کمک کند. همدان برای عبور از مشکلات کنونی و حرکت به سوی آینده‌ای بهتر، نیازمند نگاه نو ، علمی و تخصصی به توسعه و عمران شهری است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رسیدن به جایگاه واقعی همدان در مسیر توسعه ملی، نیازمند همگرایی و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها، نهادها و تشکل‌های تخصصی است؛ بهره‌گیری از ظرفیت‌های مدیریتی و تخصصی نظام مهندسی نه‌تنها یک ضرورت، بلکه فرصتی استثنایی برای جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته و ترسیم آینده‌ای روشن برای استان است.