لزوم حضور نخبگان در انتخابات شوراها/ کنگره ملی شهید مفتح برگزار می‌شود

استاندار همدان با تاکید بر ضرورت وحدت عملی حوزه و دانشگاه برای دستیابی به توسعه پایدار، از برگزاری کنگره ملی بزرگداشت شهید آیت‌الله دکتر مفتح خبر داد و نقش نخبگان را در مدیریت آینده شهرها و روستاها از طریق انتخابات پیش‌رو، حیاتی توصیف کرد.

به گزارش فردای همدان، حمید ملانوری شمسی استاندار همدان در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله دکتر مفتح در تویسرکان، با اشاره به جایگاه علمی و مبارزاتی این شهید بزرگوار اظهار داشت: شهید مفتح با ابتکار خود جریان اثرگذاری را تحت عنوان وحدت حوزه و دانشگاه ایجاد کرد که دو بال اصلی برای پرواز جامعه به سمت قله‌های تعالی و پیشرفت محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه جامعه بدون دین، معنویت و عقلانیت قادر به رشد نخواهد بود، افزود: حوزه وظیفه ایجاد معنویت و رشد فکری را بر عهده دارد و دانشگاه متولی ترویج دانش تخصصی است؛ پیوند این دو نهاد موجب می‌شود تا در کنار پیشرفت تکنولوژی، اخلاق و خداباوری نیز در جامعه حاکم بماند.

استاندار همدان در ادامه از برنامه‌ریزی برای برگزاری کنگره بزرگداشت شهید مفتح در سطح ملی خبر داد و تصریح کرد: استان همدان مهد پرورش شخصیت‌های تمدن‌سازی است که باید در سطح جهانی به آن‌ها پرداخته شود.

وی با تبیین شرایط کنونی و تمرکز دشمن بر جنگ نرم و اقتصادی، بر ضرورت جهاد تبیین تاکید کرد و گفت: دشمن که از جنگ نظامی ناامید شده، امروز فرهنگ، اندیشه و اعتماد جامعه را هدف قرار داده است. مقابله با این تهدیدات نیازمند دفاع نرم هوشمندانه، تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود به آغاز فرآیند انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و افزود: شوراها نقش کلیدی در حکمرانی محلی، مدیریت شهری و روستایی و تحقق مردم‌سالاری دینی دارند و مشارکت آگاهانه مردم و حضور نخبگان متخصص، ضامن کارآمدی این نهادها و پیشرفت جوامع محلی است.

وی تأکید کرد: صیانت از رأی مردم و برگزاری انتخاباتی سالم، امن، رقابتی و مبتنی بر مشارکت حداکثری، از اولویت‌های قطعی مدیریت اجرایی استان است و این مسیر با اتکا به قانون و اعتماد عمومی دنبال خواهد شد.