برگزاری آیین افتتاح آمفی‌تئاتر روباز و فاز دوم دریاچه مادر با حضور فرماندار تویسرکان

هم‌زمان با میلاد پر خیر و برکت حضرت زینب (س) و به مناسبت هفته تربیت‌بدنی، آیین افتتاح آمفی‌تئاتر روباز و فاز دوم دریاچه مادر با حضور سید مجید شماعی، فرماندار شهرستان تویسرکان برگزار شد.

به گزارش فردای همدان، در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان، ورزشکاران و اقشار مختلف مردم برگزار گردید، فرماندار تویسرکان ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی، بر اهمیت توسعه فضاهای فرهنگی و تفریحی در ارتقای نشاط اجتماعی و سلامت عمومی تأکید کرد.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این پروژه‌ها افزود: اعتبار اجرای آمفی‌تئاتر روباز و فاز دوم دریاچه مادر بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال بوده که از محل اعتبارات عمرانی شهرداری تأمین شده است.

شماعی خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌هایی نظیر دریاچه مادر و ایجاد فضاهای فرهنگی روباز، گامی مؤثر در راستای تقویت گردشگری، افزایش سرانه فضاهای تفریحی و ایجاد محیطی سالم برای خانواده‌ها و جوانان شهرستان است.

گفتنی است فاز دوم دریاچه مادر با هدف بهبود زیرساخت‌های گردشگری و فراهم‌سازی امکانات رفاهی برای شهروندان اجرا شده و آمفی‌تئاتر روباز نیز به‌عنوان محلی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری مورد بهره‌برداری قرار گرفت.