نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، در این دیدار، آخرین وضعیت دامداری و اقدامات انجامشده در حوزه بهداشت و واکسیناسیون دام در سطح شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
فرماندار تویسرکان با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان در حوزه دامداری گفت: «در حال حاضر حدود ۲۵۰ تا ۳۵۰ هزار رأس دام سبک و ۵ تا ۶ هزار رأس دام سنگین در شهرستان وجود دارد که بخش قابل توجهی از اقتصاد محلی را تشکیل میدهد.»
وی همچنین از تلاشهای اداره دامپزشکی شهرستان در زمینه پیشگیری از بیماریهای دامی قدردانی کرد و افزود: «تاکنون ۸ نوبت واکسیناسیون در دام سبک در شهرستان انجام شده است که نقش مهمی در حفظ سلامت دام و افزایش تولید دارد.»
در این دیدار، مدیرکل دامپزشکی استان نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورتگرفته، بر لزوم تداوم همکاری بین بخشی و حمایت از دامداران تأکید کرد.