نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، فاطمه آروانه اظهار داشت: در جشنواره و نمایشگاه پاییزی طعم های طلایی و مسابقه بهترین های کیک و شیرینی پاییزی در مرکز هتل داری و گردشگری اداره کل آموزش فنی و حرفه اب بیش از ۱۱۰ محصول و دستاوردهای خویش را به معرض نمایش گذاشتند.
وی هدف از از برگزاری نمایشگاه را نحوه عرضه محصولات، آشنایی با بازار فروش و همچنین نمایش توانمندی های کارآفرینان و مهارت آموختگان آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای عنوان کرد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولیدی در رشته صنایع غذایی به نمایش گذاشته شد.