همکاری تعزیرات همدان و فدراسیون موتورسواری در مسیر پیشگیری از تخلفات

نشست مرضیه یونسی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان و محمدرضا پازندمهر رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی کشور در محل اداره کل تعزیرات حکومتی برگزار شد.

به گزارش فردای همدان در این نشست مرضیه یونسی با اشاره به روند رو به رشد توقیف موتورسیکلت‌های قاچاق در سطح استان، اظهار داشت: متأسفانه برخی جوانان، به دلیل ناآگاهی یا هیجان ناشی از علاقه به موتورسواری، اقدام به خرید موتورسیکلت‌هایی می‌کنند که فاقد سند و مدارک گمرکی هستند. این اقدام نه‌تنها موجب ضبط موتورسیکلت می‌شود، بلکه جرایم سنگینی تا سه برابر ارزش کالا را نیز به دنبال دارد و خانواده‌ها را درگیر اضطراب، فشار مالی و مشکلات حقوقی می‌سازد.

وی با تأکید بر نقش فرهنگ‌سازی در پیشگیری از این پدیده افزود: لازم است با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، ورزشی و رسانه‌ای، آگاهی‌بخشی گسترده‌ای در سطح جامعه صورت گیرد تا شهروندان، به‌ویژه جوانان، نسبت به عواقب خرید موتورسیکلت‌های قاچاق مطلع شوند و از ورود به این مسیر پرخطر خودداری کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان در جمع‌بندی این دیدار خاطرنشان کرد: تعزیرات حکومتی در کنار وظایف قانونی خود نقش مهمی در پیشگیری از تخلفات از طریق آموزش و فرهنگ‌سازی ایفا می‌کند. امیدواریم با این همکاری، بتوانیم گامی مؤثر در جهت حفظ حقوق شهروندان و کاهش تخلف قاچاق برداریم.

در ادامه این دیدار، محمدرضا پازندمهر ضمن استقبال از پیشنهادات مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان، آمادگی کامل فدراسیون را برای همکاری‌های آموزشی و فرهنگی اعلام کرد.

ییس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی با اشاره به نقش فدراسیون در ارتباط مستقیم با جوانان و علاقه‌مندان به موتورسواری، اظهار داشت: فدراسیون می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های ورزشی، باشگاه‌ها، مسابقات و رسانه‌های تخصصی، پیام‌های آگاه‌ساز و پیشگیرانه را به‌صورت هدفمند به مخاطبان منتقل کند. وی افزود: از هرگونه همکاری در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ قانون‌مداری استقبال می‌کنیم.

در پایان این دیدار توافقی رسمی برای آغاز همکاری‌های مشترک در حوزه آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی حاصل شد. این همکاری شامل طراحی و اجرای کمپین‌های آگاهی‌بخش، تولید محتوای آموزشی، برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور کارشناسان و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای و ورزشی برای انتقال پیام‌های پیشگیرانه خواهد بود.