نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، حسن موحد، اظهار داشت: ۱۰ نمونه گردو از میان تولیدکنندگان و باغداران انتخاب و بر اساس معیارهای علمی و تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
رئیس انجمن گردو استان همدان و داور اصلی این بخش افزود: شاخصهای داوری شامل اندازه گردو، نسبت مغز به پوست، سفیدی مغز و سهولت جدا شدن مغز از پوست بود و به هر معیار نمرهای از ۱۰ اختصاص یافت. در نهایت، بر اساس مجموع امتیازات، برترین گردوهای جشنواره معرفی شدند.
وی بیان کرد: این جشنواره با هدف معرفی ظرفیتهای تولید گردو، ارتقای کیفیت محصول و حمایت از باغداران برتر برگزار شد و انتخاب گردوهای ممتاز، بخش مهمی از این رویداد به شمار میرود.