طعم‌های طلایی پاییز در همدان؛ رقابت شیرین مهارت‌آموختگان در جشنواره کیک و شیرینی

همزمان با آغاز فصل پاییز، همدان میزبان نخستین جشنواره «طعم‌های طلایی» خواهد بود؛ رویدادی یک‌روزه با هدف شناسایی استعدادهای حوزه صنایع غذایی که با نمایشگاه مهارت‌آموختگان و مسابقه کیک و شیرینی‌پزی همراه است.

به گزارش فردای همدان، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان با هدف شناسایی استعدادها و نخبگان حوزه صنایع غذایی، نخستین جشنواره پاییزی «طعم‌های طلایی» را برگزار می‌کند.

این جشنواره یک‌روزه که به مناسبت فرارسیدن فصل پاییز برگزار می‌شود، شامل نمایشگاه دستاوردهای مهارت‌آموختگان فنی و حرفه‌ای و مسابقات کیک و شیرینی‌پزی است. شرکت در این رویداد برای عموم آزاد بوده و هیچ‌گونه محدودیت سنی ندارد.

زمان برگزاری: سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴، از ساعت ۸ صبح تا ۱۴

مکان: مریانج – مرکز آموزش هتل‌داری و گردشگری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان

در این جشنواره، علاقه‌مندان می‌توانند کیک و شیرینی‌های خود را از پیش تهیه کرده و در روز مسابقه در معرض نمایش قرار دهند. به نفرات برگزیده نیز جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر، علاقه‌مندان می‌توانند به واحد آموزشگاه‌های آزاد اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان واقع در انتهای خیابان جانبازان، ۱۸ متری سلحشور مراجعه کرده یا با شماره ۰۹۱۸۸۱۱۷۵۷۸ تماس حاصل فرمایند.