نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، رضا بهراملو اظهار داشت: در استان همدان 637 سالانه بیش از 600 هزار هكتار اراضي زراعي زير كشت محصولات زراعي قرار می گیرد و سالانه حدود چهار ميليون تن انواع محصول زراعی در اين استان توليد مي شود.
رئیس سازمان جهاد كشاورزي استان همدان افزود: 75 درصد كل توليدات بخش كشاورزي استان همدان مربوط به زراعت است و سيب زميني ، گندم، جو، سير، يونجه و دانه هاي روغني از مهمترين محصولات زراعي اين استان هستند.
وی با بيان اينكه 26 درصد محصولات غرب كشور در استان همدان توليد مي شود گفت: اين استان در توليد محصولاتي نظير سير، گندم، يونجه، كلزا و جو رتبه نخست را در غرب كشور دارد.
بهراملو در ادامه با اشاره به اهميت كشت تابستانه سيب زميني در استان همدان و جايگاه ان در كشور گفت: هشت هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان زیرکشت سیب زمینی بهاره بوده بیش از 365 تن محصول برداشت شد.
رئیس سازمان جهاد كشاورزي استان همدان اظهار داشت: کشت های بهاره سیب زمینی این استان در شهرستان های همدان و بهار انجام می شود و کشت های پاییزه در همه شهرستان های استان به ویژه رزن و کبودرآهنگ صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: سالانه برنامه کشت سیب زمینی این استان ۱۹ هزار و ۵۰۰ هزار هکتار است که یازده هزار هکتار آن با برآورد تولید ۴۸۳ هزار تن کشت پاییزه است .
بهراملو با بیان اینکه صد در صد مزارع سیب زمینی استان مکانیزه است و ۹۵ درصد سطح این مزارع مجهز به سامانه آبیاری تحت فشار است.
رئیس سازمان جهاد كشاورزي استان همدان در ادامه قابليت هاي بخش زراعت استان همدان را با داشتن كشاورزان خوب و حرفه اي و سهم مطلوب در توليد محصولات زراعي بسيار مناسب ارزيابي كرد و گفت: حفظ منابع آبي و كشت محصولات كم آب بر راهبرد اساسي در حفظ و تقويت جايگاه همدان در توليد محصولات زراعي در كشور است.
وی یادآور شد: توليد ارقام جديد و كم آب بر و همچنين مقاوم به تنش هاي خشكي و در نتيجه مديريت زمان كشت از ديگر راهبردهاي استان است.