پرورش شترمرغ در همدان برای ۵۸ نفر اشتغال ایجاد کرده است

کارشناس مسئول طیور سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: تا به امروز، ۲۱ واحد پرورش شترمرغ در استان همدان وجود دارد که از این تعداد، ۱۰ واحد با ظرفیت یک هزار و ۲۸۷ قطعه، فعالانه به کار خود ادامه می‌دهند.

به گزارش فردای همدان، رقیه محمدیان اظهار داشت: در حالی که ۱۲ واحد دیگر با ظرفیت ۲ هزار و ۱۶۳ قطعه، به دلایلی غیرفعال هستند و بخش مولد این صنعت در واحدهای فعال، شامل ۲۷۵ قطعه شترمرغ مولد است که سالانه توانایی تولید هشت هزار و ۵۵۰ تخم را دارند.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع، ۱۷۷ قطعه شترمرغ مولد در کل استان وجود دارد و این صنعت موفق شده است برای ۵۸ نفر، اشتغال مستقیم ایجاد کند.

محمدیان با بیان اینکه شترمرغ‌های پرورشی استان همدان، بیشتر به استان‌های همجوار مانند زنجان، تهران و اصفهان برای عرضه گوشت ارسال می‌شوند افزود: در همدان، تمرکز اصلی بر پرورش نژاد گوشتی آفریقایی شترمرغ است.

کارشناس مسئول طیور سازمان جهادکشاورزی همدان خاطرنشان کرد: سن ایده‌آل برای کشتار شترمرغ‌ها، بین ۱۰ تا ۱۴ ماهگی است که در این سن، بهترین کیفیت و کمیت گوشت حاصل می‌شود.

محمدیان افزود: در گله‌های پرورشی، به طور معمول ۱۰درصد تلفات در طول دوره پرورش پیش‌بینی می‌شود و هر شترمرغ به طور متوسط ۵۰ کیلوگرم گوشت خالص تولید می‌کند که این مقدار معادل ۳۵ تا ۴۵ درصد وزن زنده پرنده است.