هفته انتظامی فرصتی برای جلب مشارکت‌های عمومی است

فرمانده انتظامی استان همدان گفت: هفته انتظامی فرصتی برای جلب مشارکت های عمومی است.

به گزارش فردای همدان، سردار حسين نجفي در جلسه هماهنگي هفته انتظامي سال 1404 در سالن جلسات استانداري با قدرداني از حمايت هاي استاندار محترم استان و همکاران وي از مجموعه انتظامي در استان همدان گفت: اين هفته، بهترين فرصت براي تعميق سطح تعامل با ديگر دستگاه‌ها و جلب مشارکت هاي عمومي در پيشبرد اهداف فراجا و نمايش اقتدار اجتماعي پليس است.

وي با بيان اينكه هرچه مشارکت مردم با پليس در راستاي ماموريت هاي محوله بيشتر باشد، امنيت مطلوبتري در سطح جامعه بوجود مي آيد، افزود: هفته انتظامي فرصتي براي همراه كردن جامعه با پليس در راستاي نهادينه سازي ارزش هاي اسلامي، رعايت حقوق شهروندي و احترام به قانون است .

سردار نجفي در ادامه با اشاره به اينکه در هفته انتظامي بايد برنامه هاي متنوع در راستاي ارتقاء امنيت و آرامش شهروندان اجرا شود، گفت: يکي از مواردي که لازم است بيش از گذشته به آن پرداخته شود افزايش دانش انتظامي مردم است که نقش بسزايي در توليد امنيت و حفظ آن خواهد داشت.

وي تصريح كرد: در طول هفته انتظامي بايد تلاش شود تا اقتدار سازماني، وظايف پليس هاي تخصصي و فعاليت هاي پليس به بهترين شكل به مردم و مسئولان انعکاس داده شود.
فرمانده انتظامي استان با اشاره به اينکه يکي از مهم ترين برنامه هاي هفته انتظامي ديدار و سرکشي از خانواده معظم شهداي انتظامي استان است گفت:همه ما مديون خون پاک شهداي عزيز هستيم و بايستي خدمتگزار خانواده هاي اين عزيزان باشيم.

سردار نجفي در پايان با تاکيد بر اصل پيشگيري اجتماعي در برخورد با جرايم ، خاطرنشان كرد: اولويت پليس در مبارزه با جرايم، پيشگيري اجتماعي است و در اين راستا هفته انتظامي فرصتي خواهد بود تا ضمن پيش بيني برنامه هايي هدفمند، با فرهنگ سازي و آموزش اقشار مختلف، گامي مهم در راستاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و مبارزه با جرايم برداريم .

در ادامه اين جلسه دکتر حمزه امرايي معاون سياسي امنيتي استاندار ي هم در سخناني با قدرداني از زحمات و تلاش هاي شبانه روزي کارکنان پليس استان گفت:از سازمان هاي وادارات دولتي انتظار داريم در برگزاري هر چه بهتر هفته انتظامي با مجموعه انتظامي استان تعامل وهمکاري لازم را داشته باشند.