نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، رضا بهراملو، اظهار داشت: عمده محصولات شاخص کشاورزی استان همدان شامل سیب زمینی با تولید سالانه یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن، سیر ۳۵ تا ۵۰ هزار تن، نباتات علوفه ای با حدود ۸۰۰ هزار تن، انگور ۳۶۰ تا ۴۰۰ هزار تن، گردو حدود ۷۰ هزار تن، ذرت ۸۰ هزار تن، محصولات جالیزی ۱۷۰ هزار تن، حبوبات ۲۰ هزار تن و سیب ۹۰ هزار تن در سال است که ضرورت ایجاب می کند زمینه فرآوری، بسته بندی و ارزش افزوده برای این محصولات مهیا شود.
وی افزود صنعتی شدن واحدهای تولیدی بخش کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی، فرآوری و بسته بندی، ایجاد ارزش افزوده، به روز رسانی ماشین آلات، افزایش میزان صادرات و جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی از ضرورت های بخش کشاورزی در استان همدان است که باید به آن توجه شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: ضایعات محصول سیب زمینی در این استان با ۲۰ درصدکاهش به کمتر از پنج درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه فرآوری محصولات کشاورزی موجب کاهش ضایعات می شود عنوان کرد: یکی از اهداف بخش کشاورزی کاهش ضایعات، ماندگاری و ذخیره سازی محصولات برای مواردی است که باید به مصرف برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان ادامه داد: یکی از معضلات این استان در گذشته، نبود سردخانه ها و انبارهای ذخیره سازی تولیدات محصولات کشاورزی بود که در سالهای گذشته در این بخش اقدامات مهمی انجام شده و ۱۰۳ سردخانه با ظرفیت ۳۰ هزار تن در استان ایجاد شده است.
بهراملو گفت: با ساخت ۶۵ سردخانه جدید و توسعه چشمگیر صنایع تبدیلی، گامهای بلندی برای کاهش هدررفت محصولات کشاورزی و تقویت زیرساختهای ذخیرهسازی در استان برداشته شده است و قصد داریم با ادامه این روند نیاز به ذخیرهسازی در برخی شهرستانهای استان را به صفر رسانده و امنیت غذایی منطقه را تضمین کنیم.