ورزش جورقان، دغدغه جدی نماینده مردم همدان و فامنین

نشست بررسی وضعیت ورزش شهر جورقان با حضور عباس صوفی، نماینده مردم شریف همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، شهردار و جمعی از اهالی ورزش این شهر برگزار شد.

به گزارش فردای همدان، در این نشست، عباس صوفی با تأکید بر ظرفیت بالای ورزشی این منطقه اظهار کرد: ورزش جورقان سرشار از استعدادهای ناب است و از آغاز دوره نمایندگی، یکی از اولویت‌های من پیگیری توسعه و پویایی ورزش در این شهر بوده است.

وی نقش مدیریت شهری در توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی را مهم دانست و افزود: شهرداری در این زمینه نقش کلیدی دارد و انتظار می‌رود با رویکردی جدی‌تر، اثرگذاری بیشتری از خود نشان دهد. از همان روز اول، دو قول مهم برای ورزش جورقان داده‌ام؛ نخست برای سالن کشتی که اعتبار آن تأمین شده و به یاری خداوند تا پایان امسال افتتاح خواهد شد، و دوم، پروژه زمین فوتبال که برای آن نیز تاکنون ۴۵ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم توسعه متوازن زیرساخت‌های ورزشی، تصریح کرد: در جورقان نباید فقط به کشتی و فوتبال بسنده کنیم. این شهر ظرفیت میزبانی از رشته‌های متنوع ورزشی را دارد و باید به‌سمت احداث سالن‌ها و پروژه‌های جدید حرکت کنیم.

صوفی درباره حل مشکلات حقوقی زمین فوتبال جورقان نیز گفت: اختلاف موجود میان اداره راه و شهرسازی با اداره ورزش و جوانان بر سر زمین فوتبال، با پیگیری‌های انجام‌شده، حل‌وفصل شده است و مسیر اجرای پروژه هموار شده است.

وی در پایان با انتقاد از مدل فعلی نگاه به ورزش در شهرداری و شورای شهر، تأکید کرد: نگاه فرهنگی ـ ورزشی باید در مدیریت شهری بازتعریف شود. معتقدم شهرداری باید به‌صورت جدی اجرای یک مجتمع فرهنگی ـ ورزشی چندمنظوره را آغاز کند و ما نیز برای تأمین اعتبارات آن در سطح ملی تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.