از همدان تا مشهد؛ پرواز دوباره برای زیارت

با پیگیری‌های انجام‌شده، پرواز همدان ـ مشهد به‌زودی از سر گرفته می‌شود.

به گزارش فردای همدان، پرواز مستقیم همدان به مشهد مقدس که در ماه‌های گذشته به‌صورت منظم برقرار بود و به دلیل شرایط امنیتی ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به میهن عزیزمان به‌طور موقت لغو شده بود، به‌زودی مجدداً برقرار خواهد شد.

شهرام شیروانی مشاور گردشگری استاندار همدان، با اعلام این خبر اظهار داشت: با هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده و بررسی‌های تخصصی در حوزه حمل‌ونقل هوایی، پروازهای مسیر همدان ـ مشهد و بالعکس به‌زودی از سر گرفته خواهد شد.

وی افزود: این پروازها که پیش‌تر به‌صورت منظم در خدمت زائران و مسافران استان همدان قرار داشت، به دلیل برخی مخاطرات امنیتی ناشی از حملات رژیم صهیونیستی و الزامات موقت پدافندی، برای مدتی متوقف شده بود.

شیروانی با اشاره به استقبال مردم از پروازهای زیارتی تأکید کرد: هم‌اکنون با بهبود شرایط و تأمین کامل زیرساخت‌های پروازی، مسیر پرواز مجدداً فعال شده و زائران گرامی می‌توانند به‌زودی از طریق دفاتر فروش بلیت و سامانه‌های معتبر، اقدام به تهیه بلیت و استفاده از این پروازها کنند.

مشاور گردشگری استاندار هم‌چنین از پیگیری جدی برای برقراری پروازهای مستقیم همدان به عتبات عالیات در ایام اربعین خبر داد و گفت: در تلاش هستیم با همکاری دستگاه‌های مسئول، پروازهایی ویژه ایام اربعین از فرودگاه همدان به مقصد نجف و بغداد برقرار شود تا زائران حسینی بتوانند با سهولت بیشتر در این مراسم معنوی شرکت کنند.