جزای نقدی عاقبت قاچاق تلویزیون

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت یک میلیارد و 874 میلیون ریالی قاچاقچی تلویزیون در شهرستان کبودرآهنگ خبر داد.

به گزارش فردای همدان، مرضیه یونسی گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز کبودرآهنگ به پرونده قاچاق سه دستگاه تلویزون به ارزش 937 میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از رسیدگی و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالا کشف شده به پرداخت 937 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

یونسی گفت: همچنین شعبه در ازای ضبط خودرو حامل ، به دلیل بیشتر بودن ارزش وسیله نقلیه از کالا قاچاق متخلف را به پرداخت 937 میلیون ریال معادل کالا قاچاق و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و 874 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: با گزارش ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان کبودرآهنگ پیرامون کشف محموله قاچاق از یک خودرو سواری در کبودرآهنگ، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.