نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، بهروز محمدی مهر اظهار داشت: با پیگیری و تلاش های مداوم دستگاه قضایی استان همدان و در روز عید سعید غدیر خم و در تقارن این عید بزرگ با رشادت های نیروی مسلح در مواجهه با تهاجمات وحشیانه رژیم صهیونی تعداد ۹۸ نفر مشمول عفو مقام معظم رهبری در استان همدان گردیدند.
رئیس کل دادگستری استان همدان افزود: طبق روال هر ساله و مصادف با سعید غدیرخم عبد امامت و ولایت ،به پیشنهاد رئیس قوه قضاییه و موافقت مقام معظم رهبری تعدادی از مددجویان سراسر کشور مشمول عفو کریمانه قرار میگیرند که امسال نیز این تعداد مشمول عفو قرار گرفته اند که با تلاش های صورت گرفته و برگزاری مداوم جلسات کمیسیون عفو در استان همدان تمام درخواست های،عفو در استان با دقت و ریز بینی مورد بررسی قرارگرفته و محبوسین مرتبط با زندان های استان شامل این عفو در استان همدان شدند ضمن آن که منجر به آزادی ۲۶ نفر از زندانیان شده است تعداد ۷۲ مددجو نیز مشمول کاهش و تخفیف مجازات شدند.
وی بیان کرد: دستگاه قضایی استان همدان ضمن نگاه حمایتی به بزه دیده نهایت تلاش را در جهت اصلاح و باز اجتماعی کردند محکومان معمول داشته و شرط استفاده محکومان از نهادهای ارفاقی برای مددجویان احراز اصلاح رویکرد رفتاری آنان توسط کمیسیون عفو و بخشودگی است و نکته قابل توجه این است که این عفو شامل سارقین، مددجویان سابقه دار و مرتکبین جرائم خشن نمی باشد.
رئیس کل دادگستری استان همدان تاکید کرد: در راستای حبس زدایی و کاهش جمعیت کیفری جلسات کمیسیون عفو و بخشودگی در مرکز استان با حضور اعضای این کمیسیون به صورت مستمر هفتگی برگزار می شود.