اجرای طرح برخورد با سد معبر موتورسیکلت‌ها در منطقه سه همدان

به‌منظور ساماندهی وضعیت تردد و ارتقاء نظم شهری، معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه ۳ همدان با همکاری پلیس راهور و عوامل اجرایی، اقدام به جمع‌آوری و برخورد با پارک غیرمجاز موتورسیکلت‌ها در معابر اصلی به‌ویژه خیابان شهدا کرد.

به گزارش فردای همدان، در این طرح که با حضور میدانی عوامل انتظامی و نیروهای شهرداری انجام شد، موتورسیکلت‌هایی که به‌صورت غیرمجاز در پیاده‌روها و حاشیه خیابان‌ها رها شده و موجب ایجاد سد معبر و نارضایتی شهروندان شده بودند، شناسایی و جمع‌آوری شدند.

هدف از اجرای این اقدام، آزادسازی مسیر عبور و مرور شهروندان، جلوگیری از بروز خطرات احتمالی و افزایش انضباط شهری در سطح منطقه است.

شهرداری منطقه سه همدان اعلام کرد این طرح به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و با هرگونه سد معبر و تخلف شهری با قاطعیت برخورد خواهد شد.