با حضور جمعی از اعضا هیئت رئیسه و هیئت نمایندگان و مسئولین واحدهای اتاق بازرگانی برگزار شد؛

تجلیل از تلاش‌های خیریه “کودکان فرشته‌اند” در استان همدان

با حضور جمعی از اعضا هیئت رئیسه و هیئت نمایندگان و مسئولین واحدهای اتاق بازرگانی، تجلیل از تلاش‌های خیریه 'کودکان فرشته‌اند' در استان همدان برگزار شد.

به گزارش فردای همدان، به مناسبت سالروز تأسیس نمایندگی خیریه “کودکان فرشته‌اند” در استان همدان، مراسم گرامیداشتی با حضور داوطلبان، خیرین و مددجویان این مجموعه در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی همدان برگزار شد.

این مراسم که در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی همدان ترتیب داده شده بود، با هدف تقدیر از تلاش‌های خیرین و حامیان کودکان بدسرپرست، بی‌سرپرست، حلزونی، کم‌شنوا، ناشنوا و دارای ناتوانی‌های حرکتی برگزار گردید.

“کودکان فرشته‌اند” به عنوان یکی از مؤسسات خیریه فعال در حوزه حمایت از کودکان نیازمند، سال‌هاست با بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی و همکاری نهادهای مختلف، گام‌های مؤثری در بهبود کیفیت زندگی این کودکان برداشته است. در این مراسم، علاوه بر تجلیل از دست‌اندرکاران و حامیان، برنامه‌های فرهنگی و هنری با حضور کودکان تحت پوشش نیز اجرا شد.

مدیرعامل خیریه در سخنانی کوتاه، با تشکر از حضور گرم مدعوین، اظهار داشت: ما باور داریم که هر کودک، فرشته‌ای است که شایسته زندگی بهتر است و این مسئولیت همه ماست که به آنان کمک کنیم تا در مسیر رشد و شکوفایی گام بردارند.

اتاق بازرگانی همدان نیز با تأکید بر نقش بخش خصوصی در تحقق مسئولیت‌های اجتماعی، اعلام کرد که همچنان از برنامه‌های انسان‌دوستانه و حمایتی در استان پشتیبانی خواهد کرد.