سطح زیرکشت یونجه در همدان کاهش یافت

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سطح زیرکشت یونجه در این استان نسبت به سال گذشته 35 درصد کاهش یافت.

به گزارش فردای همدان، حمزه خانجانی اظهار داشت: در راستای الگوی کشت باید سطح زیرکشت محصولات پر آب بر کاهش یابد و با توجه به مصرف بالای آب در تولید یونجه که میزان 13 هزار مترمربع در هر هکتار است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: سطح زیرکشت محصول یونجه در استان از 38 هزار هکتار به زیر 25 هزار هکتار کاهش یافته است.

وی ادامه داد: این اقدام براساس برنامه ریزی کشت جایگزین محصولات کم آب بر مانند غلات و حبوبات علوفه ای انجام شد .

خانجانی گفت: بهینه سازی یا اصلاح الگوی کشت محصولات زراعی به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم و استراتژیک وزارت جهاد کشاورزی مورد توجه بوده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: برنامه اصلاح الگوی کشت که با محوریت مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی تدوین شده است، اهداف متعددی را دنبال می کند اما این برنامه مهم در سال ۱۴۰۱ تدوین و به اجرا گذاشته شد.