نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، رسول شیدایی در نشست کارشناسان روابط عمومی شهرستان ها، نواحی و مناطق مختلف استان همدان که در سالن زنده یاد موحدی اداره کل برگزار شد، با اشاره به اهمیت جهاد تبیین و امیدآفرینی در برنامه های آموزش و پرورش، اظهار کرد: این دو رویکرد سنگ بنای فعالیت های فرهنگی و آموزشی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان این که دشمن برای ترویج یأس و ناامیدی حتی در میان دانش آموزان مدارس ابتدایی تلاش می کند، تصریح کرد: باید تلاش کنیم با اجرای برنامه های تبیینی در برابر جنگ روانی دشمنان ایستادگی کنیم.
وی نقش روابط عمومی در امیدآفرینی و جهاد تبیین را مهم و کلیدی خواند و افزود: فعالان این حوزه با توجه به جایگاه مهم آن از توان و قدرت اثربخشی بالایی در پیشبرد برنامه ها و تحقق اهداف مورد نظر برخوردار هستند.
گفتنی است؛ در این جلسه پس از تشریح برنامه ها و فعالیت های جاری حوزه روابط عمومی توسط مهدی جلیلی، رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی استان، پیرامون مسائل مختلف از جمله هوش مصنوعی، تهیه و انعکاس اخبار و کیفیت بخشی به برنامه های حوزه اطلاع رسانی و روابط عمومی بحث و تبادل نظر شد.