نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، رضا بهراملو روز چهارشنبه در شورای هماهنگی و برنامه ریزی این سازمان با تاکید بر تامین امنیت غذایی در بخش کشاورزی، اظهار داشت: در سال جاری نسبت به سال گذشته 16 درصد افزایش کشتار در تعداد مرغ و 25 درصد افزایش کشتار در وزن طیور محقق شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر افزایش کیفیت گوشت در واحدهای کشتارگاهی ادامه داد: کشتارگاه ماکیان رزن بهترین کشتارگاه مرغ در استان محسوب می شود چرا که درصد خونابه و اندرونه مرغ در آن بسیار ناچیز و نزدیک به صفر است.
وی با بیان اینکه درصد خونابه مرغ در کشور حدود ۰/۵۴ درصد است تاکید کرد: همه کشتارگاه های استان باید نسبت به چتد سال قبل از رشد قالل قبولی در کیفیت و کاهش خونابه و اندرونه داشته و برنامه ریزی شده درصد خونابه و اندرونه مرغ را به شدت کاهش داده و کیفیت مرغ استان بهبود و برای آن هدف گذاری شده تا مقدار متوسط خونابه به کمتر از ۰/۵ درصد و اندرونه کمتر از ۰/۱ درصد کاهش یابد.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان نیز گفت: همدان در پیشگیری از شیوع تب مالت انسانی به عنوان پایلوت معرفی شد و طرح های پیشگیرانه به اجرا درآمد.
امیرحسین نقی پور افزود: شیوع بیماری تب مالت در استان همدان این بیماری روند کاهشی داشته است.
وی به بازدید و بازرسی از کشتارگاه ها تاکید کرد و گفت: همه کشتارگاه ها کنترل می شوند و هرماه میزان خون آبه و اندرونه طیور اندازه گیری می شود که روند کاهش داشته است.