حضور مستمر و قاطع گشت‌‌های مشترک در بازار

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه ایام عید و ماه مبارک رمضان از تاریخ پنج اسفند ماه شروع و تا ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

به گزارش فردای همدان، مرضیه یونسی اظهار داشت: طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه ایام عید و ماه مبارک رمضان از تاریخ پنجم اسفند ماه شروع و تا ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و بر این اساس در مرکز استان روزانه دو تیم گشت مشترک و در سایر شهرستان ها یک تیم گشت مشترک به صورت صبح و عصر تشکیل و با همکاری بازرسان سازمان صمت، سازمان جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و سایر ضابطین در سطح بازار خرده فروشی و عمده فروشی و انبارها و مراکز نگهداری کالا حضور پیدا می کنند
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و اجحاف در حق مردم، پرونده تخلف تشکیل و با متخلفین برخورد قانونی و بازدارنده صورت خواهد گرفت.

وی بیان کرد: مجموعه تعزیرات حکومتی همدان از کسبه و اصناف استان که اکثرا افرادی متدین و قانون مدار هستند تقاضا دارد که در این ایام مبارک همکاری لازم را داشته و قوانین صنفی را رعایت و به حقوق مشتریان احترام بگذارند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: با توجه به صدور مجوز لازم از سوی سران قوا امکان افزایش ده برابری جرایم و پلمپ و نصب پلاکارد برای واحدهای صنفی ای که اصرار بر تکرار تخلف دارند وجود دارد و در صورت ارتکاب تخلف، برخورد سخت گیرانه صورت خواهد گرفت،

یونسی گفت: با توجه به تجربیات سالیان گذشته از مردم شریف استان هم تقاضا داریم جهت پیشگیری از وقوع تخلف از واحدهای صنفی خوشنام و معتبر اقدام به خرید کالا و خدمات نمایند و به منظور پیگیری بهتر شکایات احتمالی، اقدام به دریافت فاکتور خرید معتبر نمایند.