هر اقدامی که باعث خوشحالی پرستاران شود را در مجلس دنبال می‌کنیم

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد بودجه وزارت بهداشت و درمان در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۴ بودجه قابل‌توجهی برای وزارت بهداشت و درمان در نظر گرفته‌ایم؛ در حال حاضر پیگیر افزایش حقوق و اضافه‌کار پرستاران هستیم و هر اقدامی که باعث بهبود وضعیت آنان شود را در مجلس دنبال می‌کنیم

به گزارش فردای همدان، دکتر حمیدرضا حاجی‌بابایی به همراه دکتر کارخانه‌ای سرپرست دانشگاه و معاونین توسعه و درمان دانشگاه از بخش‌های مختلف بیمارستان فوق‌تخصصی قلب فرشچیان بازدید کردند و از زحمات پرستاران قدردانی نمودند.

حاجی‌بابایی، در این بازدید، با تأکید بر نیاز استان همدان به یک بیمارستان هزارتختخوابی، اظهار داشت: پنج بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی نمی‌تواند جایگزین نیاز این استان به بیمارستان هزارتختخوابی باشد.

وی افزود: برای ارتقای سطح علمی و آموزشی، نیاز به جذب اعضای هیئت‌علمی در دانشگاه‌ها ضروری است و از جذب نیروهای نخبه و متخصص حمایت می‌کنیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همدان ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب درمانی غرب کشور را دارد، خاطرنشان کرد: تمام توان خود را برای دستیابی به این هدف به کار می‌گیریم تا در حوزه بهداشت و درمان در غرب کشور پیشتاز باشیم.

وی با اشاره به رشد بودجه وزارت بهداشت و درمان در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته، گفت: در حال حاضر پیگیر افزایش حقوق و اضافه‌کار پرستاران هستیم و هر اقدامی که باعث بهبود وضعیت آنان شود را در مجلس دنبال می‌کنیم.

حاجی‌بابایی همچنین از تصمیمات مهم در حوزه دارو و درمان خبر داد و افزود: این موارد در روزهای آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

استان همدان باید به قطب درمانی غرب کشور تبدیل شود

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان، نیز در این نشست گفت: استان همدان باید به قطب درمانی غرب کشور تبدیل شود و در این راستا باید خدمات بهتری به مردم ارائه شود.

دکتر کارخانه ای از برنامه‌ریزی برای تبدیل بخش اتاق عمل بیمارستان اکباتان به بخش VIP اعمال جراحی استان و خبر داد و گفت: این بیمارستان با داشتن هفت اتاق عمل، امکان انجام هزار عمل جراحی در ماه را دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اهمیت گردشگری سلامت، یادآور شد: باید زیرساخت‌های لازم برای گردشگری سلامت را فراهم کرده و در این زمینه به‌صورت جدی برنامه‌ریزی کنیم.

دکتر کارخانه‌ای بر اهمیت تأمین تجهیزات حیاتی و نیازهای شهرستان‌های استان در حوزه سلامت تأکید کرد و افزود: ضروری است که بر اساس نیازهای استان و سیاست دسترسی عادلانه به خدمات درمانی و بهداشتی، قطب‌بندی مناسبی ایجاد شود.

وی تأکید کرد: نباید تمرکز صرفاً بر خرید تجهیزات گران‌قیمت باشد و از تأمین تجهیزات ضروری و حیاتی غافل شویم.

راه‌اندازی ۱۶ رشته مقطع تحصیلی جدید و ایجاد زیرساخت‌های دستیاری چشم‌پزشکی

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی همدان، با اشاره به جذب ۲ هزار و ۷۸۰ نیروی بهداشتی درمانی در قالب قراردادهای پیمانی، قراردادی و شرکتی طی سه سال گذشته، اعلام کرد: در این مدت به طور متوسط هر سه ماه یک آزمون استخدامی جدید برگزار شده است که باعث تحول چشمگیری در زیرساخت‌های نیروی انسانی دانشگاه شده است.

دکتر بابک یوسفی ضمن اشاره به‌اضافه شدن ۱۶ رشته تحصیلی جدید، گفت: اقدامات شایسته‌ای در زمینه آموزش داشتیم، ازجمله اضافه‌کردن ۱۶ رشته مقطع تحصیلی به دانشگاه و جذب رشته دستیاری چشم‌پزشکی و تمامی کارهای مقدماتی آن انجام شده و منتظر آخرین جلسه شورای گسترش وزارتخانه هستیم که با مصوب شدن آن دستیار چشم‌خواهیم داشت.