نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، امیر مومنی در این برنامه ضمن تبریک به دانشجویان نو ورود دانشگاه و خانوادههای آنها، اظهار داشت: دانشگاهها هر ساله روح تازه و انرژی جوانی را شاهد هستند و نو ورودان احساس رشد و تعالی را با خود به محیط دانشگاه میآورند.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان ادامه داد: دانشجویان برای اینکه بتوانند در مسیر تعالی قرار بگیرند باید سه نکته را مدنظر داشته باشند و اولین مورد این است که قدر خود را بدانند و به آن اهمیت دهند.
وی بیان کرد: دانشجو اگر قدر خود را بداند خود را تعالی میدهد و زمینه را برای دانشگاه فراهم میکند که برای انتقال آموزش در ابعاد علمی، فرهنگی اجتماعی و در نهایت انسانساری حرکت کند.
مومنی اظهار داشت: نکته دوم این است که دانشجویان سعی کنند جز دانشجویان برگزیده و برتر باشند و باعث سربلندی خود، خانواده و دانشگاه شوند و قدر دانشگاه خود را بدانند.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی همدان جز ۲۰ دانشگاه صنعتی جوان کشور با قدمت زیر ۴۰ سال است، افزود: این دانشگاه از نظر تولیدات پژوهشی و آموزشی جز دانشگاههای پیشرو است.
وی عنوان کرد: دانشجویان نو ورود، خانواده دانشگاه را مثل خانواده خود بدانند و به پیشرفت دانشگاه اهمیت دهند، در عمده دانشگاههای برتر کشور و جهان آنچه دانشگاه را ارتقا میدهد عمدتا دانشجویان هستند اگرچه از نقش موثر و تلاش هیأت علمی و کارکنان نیز نمیتوان غافل بود.
مومنی ادامه داد: موفقیت دانشجو و دانشگاه به هم تنیده شده و دانشجویان باید تلاش کنند به عنوان بال اصلی دانشگاه، آن را سربلند کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه نکته سوم این است که دانشجویان باید به کشور افتخار کنند، گفت: ایران کشور علم دوست و فرهیختهای است و ریشه بسیاری از علوم به کشور ما برمیگردد، همچنین تاریخی غنی و بزرگان زیادی در حوزههای مختلف علمی داشتهايم که افتخارات کشورند بنابراین باید در مسیر تعالی علم حرکت کنیم و به تاریخ غنی نیاکان خود عشق بورزیم.
وی با بیان اینکه ایران در دنیا از جایگاه ارزشمندی برخوردار است، اظهار داشت: کشور ما از نظر علمی و معنوی جایگاه مهمی دارد و پرافتخار است، بنابراین باید برای ارتقا خود، دانشگاه و کشور آستین بالا بزنیم و برای تحقق توسعه کشور تلاش کنیم.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه در طول تاریخ بشر، علم و دانش در همه فرهنگها مقدس شمرده شده است، گفت: علم و دانش همواره در میان تمام اقوام و ملل و مذاهب جهان مورد تمجید و تکریم بوده است.
حجتالاسلام جلال سبحانی ادامه داد: بحثی که در میان اندیشمندان در رابطه با علم وجود دارد این است که آیا علم و دانش ارزش ذاتی دارد یا به دلیل اینکه ابزاری برای رفاه و پیشرفت است ارزشمند شمرده میشود، که از دیدگاه اسلام هر دو مورد اهمیت دارد.
وی در ادامه به حدیثی از پیامبر اسلام(ص) اشاره کرد و گفت: حدیث «العلم سلطان» که به معنی دانش مایه اقتدار و عزت و قدرت است، در دنیای امروز نمود عینی دارد، چرا که دنیای امروز دنیای تکنولوژی و پیشرفت است و دانش با خود اقتدار میآورد.
سبحانی افزود: کشور ما در سالهای اخیر از نظر علمی پیشرفتهای زیادی به ویژه در حوزه دفاعی داشته که اگر این تکنولوژی نبود،بی تردید دشمنان به کشور ما آسیب می رساندند، بنابراین کشور با تکنولوژی و دانش بومی و برآمده از تلاش جوانان هوشمند و فرهیخته ما از لحاظ امنیتی بیمه شده و از گزند دشمنان در امان مانده است.