جشنواره‌های بین‌المللی عامل افزایش تعامل کشورها با یکدیگر

کارگردان و نویسنده عراقی شرکت‌کننده در جشنواره بین‌المللی تئاتر کو‌ک و‌ نوجوان همدان، گفت: جشنواره‌های بین‌المللی عامل افزایش تعامل و ارتباط روز افزون کشورها با یکدیگر است.

به گزارش فردای همدان، راضیه رفیع‌زاده اظهار داشت: با نمایش بدون کلام (صامت) درخت کتاب مختص گروه سنی کودکان از کشور عراق در بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان حضور دارم.

نویسنده و کارگردان عراقی با بیان این که از ابتدای نوجوانی فعالیت در حوزه تئاتر را آغاز کرده است، افزود: تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته هنر نمایش در دانشگاه آزاد تهران گذرانده و به دلیل علاقه به کودکان در این حوزه فعالیت دارد.

وی در رابطه با وضعیت تئاتر کودک و‌نوجوان در کشور عراق، بیان کرد: تئاتر کودک و نوجوان در شهر کربلا به برکت حرم حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) پیشرفت‌های زیادی داشته و کانون پرورش فکری کودکان و ‌نوجوانان نیز در حرم، مستقر است.

رفیع‌زاده گفت: هر سال جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان الحسینی الصغیر در کربلا برگزار می‌شود و استقبال کودکان و‌ نوجوانان باعث شده به این جشنواره بسنده نکرده و همواره گروه‌هایی به اجرای تئاتر می‌پردازند تا موضوعات اخلاقی، انسانی و مهارت‌های کودکان را افزایش دهیم.

نویسنده و کارگردان عراقی درباره محتوای نمایش درخت کتاب، عنوان کرد: اولین دغدغه‌ی نوشتن من برای متن این نمایشنامه، شناخت مهارت‌های فردی کودکان است. در این نمایش قصد داریم به کودکان بگویم‌ که مهارت‌های خود را پرورش داده و باعث ارتقا و پیشرفت خود شوند.

وی ادامه داد: در این نمایش بیان می‌شود که از هر طریقی می‌توان پیشرفت کرد و کودکان باید راه شناخت مهارت‌های خود را پیدا کنند. مهم‌ترین کار کودکان، شناخت روحیات خودشان است که روش رسیدن به شناخت، برای هر کودک، منحصر به فرد است.

رفیع‌زاده اظهار داشت: تئاتر یک هنر سمعی و بصری با جذابیت روز افزون برای کودکان است.

نویسنده و کارگردان عراقی با یادآوری تاثیر و نقش جشنواره‌ها و بازار آن در افزایش ارتباط و تعامل گروه‌های تئاتری گفت: سال گذشته در جشنواره الحسینی الصغیر، مدیران جشنواره‌های مختلف را جمع کردیم و این جلسه باعث جلسات دیگری و در نهایت حضور ما در همدان شد.