نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، امیر مومنی در این جلسه با اشاره به اینکه دانشگاه D8 موهبتی است که ریشه در علم دوستی ایرانیان در طول تاریخ دارد، اظهار داشت: این دانشگاه با نگاهی عمیق به آینده در مهد علم و دانش منطقه در بین سایر کشورهای اسلامی شکل گرفته و باید قدر آن را بدانیم.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه دانشگاه D8 یکی از پایههای علم منطقه است، افزود: همه ظرفیتهای استان باید بسیج شود تا دانشگاه D8 بتواند به اهداف و چشمانداز خود دست یابد.
وی بیان کرد: به منظور همکاری بیشتر، این دانشگاه آمادگی دارد تمام بضاعت علمی و پژوهشی خود را در اختیار دانشگاه D8 قرار دهد.
مومنی ادامه داد: توسعه روابط بینالملل در دانشگاه صنعتی همدان در دستور کار است و در ماههای اخیر مجوز جذب دانشجوی بينالملل نیز اخذ شده است، بنابراین در این زمینه نیز میتوانیم با دانشگاه D8 همکاری داشته باشیم.
رئیس دانشگاه صنعتی همدان عنوان کرد: همچنین آمادگی داریم در برگزاری برنامههای علمی و آموزشی مانند برگزاری کرسیهای علمی و دعوت از محققین سرشناس با دانشگاه D8 همافزایی و مشارکت داشته باشیم.
رئیس دانشگاه بین المللی D8 نیز در ادامه اظهار داشت: این دانشگاه اولین دانشگاه بینالمللی کشور است که ۸ کشور ایران، پاکستان، ترکیه، بنگلادش، نیجریه، مصر، مالزی و اندونزی عضو آن هستند.
عباس افخمی با اشاره به اینکه دامنه فعالیتهای این دانشگاه محدود به کشورهای عضو نیست و میتواند در عرصههای مختلف بینالمللی فعالیت کند، گفت: دانشگاه D8 به منظور تعاملات پژوهشی با تعدادی از دانشگاههای داخلی و تمام دانشگاههای کشورهای عضو تفاهمنامه همکاری دارد.
وی با اعلام اینکه این دانشگاه آمادگی جذب دانشجویان بینالملل را دارد، افزود: همچنین بستر برگزاری دورههای خاص برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاههای داخلی در دانشگاه D8 فراهم است.
افخمی با اشاره به اینکه دانشگاه D8 در حوزههای علم و تکنولوژی مأموریت دارد، خاطرنشان کرد: حضور این دانشگاه در همدان موجب رونق توسعه آموزش و اقتصاد شهر خواهد شد و برای رسیدن به این هدف به همکاری بیش از پیش مسئولان استانی نیاز داریم.