تولید محصولات دارویی با برند ابن سینا در آینده نزدیک

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از تولید محصولات دارویی با برند ابن سینا در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش فردای همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی در آیین گرامیداشت روز پزشک و داروساز ضمن تبریک این مناسبت و روز همدان به عموم مردم استان و جامعه پزشکی اظهار داشت: استان همدان از وجود بیش از ۱۵۰۰ پزشک متخصص و عمومی و ظرفیت‌های مهم و برجسته بهداشتی درمانی برخوردار است.‌

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: سطح خدمات درمانی در استان به نحوی است که از استان‌های همجوار هم برای دریافت خدمات به استان مراجعه می‌کنند به ویژه در حوزه بیماران قلب و عروق و بیماران سرطانی ظرفیت‌های بالایی داریم که محل رجوع مردم منطقه غرب کشور شده است.

وی ادامه داد: دستاوردهای دانشگاه در این ۳ سال در حوزه‌های درمان، بهداشت، تحقیقات، آموزشی و دانشجویی بسیار بوده که از آن جمله می‌توان به افتتاح بیش از ۶۰ پروژه در مساحت ۸۵ هزار متر مربع اشاره کرد.

مجذوبی با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد تخت‌های خوابگاهی دولت سیزدهم در این دانشگاه به افتتاح و بهره‌برداری رسیده‌است عنوان کرد: به لطف خدا و همت همکاران موفق شدیم در این سه سال، نخستین پارک علم و فناوری سلامت و اولین پژوهشگاه سلامت استان را راه‌اندازی کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به راه‌اندازی معاونت بین‌الملل در دانشگاه علوم پزشکی همدان اشاره کرد و افزود: توسعه خدمات رادیوتراپی برای بیماران سرطانی با هزینه‌ای نزدیک به صفر از جمله خدمات ارزشمند حوزه درمان طی ۳ سال گذشته است.

وی همچنین عنوان کرد: توسعه خدمات توانبخشی و دندانپزشکی به ویژه فیزیوتراپی لنف ادم و دندانپزشکی تحت بیهوشی در استان برای اولین بار رقم خورد.

مجذوبی ادامه داد: پزشکی، علم مبتنی بر شواهد است بنابراین تلاش کردیم علم نوین و طب ایرانی را در کنار هم پیش ببریم بر این اساس، سلامتکده و دپارتمان طب ایرانی را راه‌اندازی کردیم، همچنین تولید داروهای گیاهی را با نام ابن‌سینا در دانشکده داروسازی و پارک علم و فناوری دنبال کردیم که در حال حاضر در مرحله تجاری‌سازی برند دانشگاه در این حوزه قرار داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: از حدود یک‌سال و نیم گذشته مشغول جمع‌آوری اشیاء و اسناد ارزشمند حوزه سلامت و پزشکی بودیم و در حال حاضر موزه‌ای فاخر که بیانگر اصالت و قدمت علم پزشکی استان است با نام موزه سلامت و پزشکی در منطقه دره مرادبیگ راه‌اندازی شده‌است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷۱۰۰ نفر دانشجو و ۵۳۶ نفر عضو هیات‌علمی در دانشگاه علوم پزشکی همدان مسیر علم‌آموزی و علم‌اندوزی را طی می‌کنند و امید است همه ظرفیت‌های مهم این دانشگاه و موزه سلامت، افق روشنی برای دانشجویان و باعث تقویت گنجینه افتخارات استان باشد.