نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، محمدرضا واشقانی فراهانی اظهار داشت: برگزاری این مسابقات باعث می شود که دانش آموزان با نیازهای ویژه کشور، استعدادها و توانمندیهای خاص خود را در بخشهای مختلف به نمایش بگذارند همچنین بروز این توانمندیها و تشویق این عزیزان، باعث ایجاد انگیزه شده و در نهایت منجر به این میشود تا در زندگی اجتماعی و تحصیلی، خود را بیشتر نشان دهند و از گوشه گیری خارج شوند.
داور ناظر نوزدهمین دوره مسابقات کشوری فرهنگی و هنری دانشآموزان با نیازهای ویژه با بیان اینکه در بخش دختران، از نظر کمی و کیفی، شاهد حضور گروههای بیشتر و کارهای حرفهایتر و زیباتری بودیم، افزود: متاسفانه گروههای کمتری در بخش پسران حضور داشتند. البته شاهد اجراهای زیبایی هم بودیم.
وی با اشاره به اینکه در بخش دختران، شاهد رشد کمی و کیفی بودیم، ادامه داد: در بخش پسران، اگرچه تعداد گروهها کم تر بود اما کارهایی به نمایش گذاشته و اجرا شد که کیفیت قابل قبولی داشتند.
این داور با بیان اینکه به نظر میرسد بعضی گروهها خیلی با نوع و روش کار آشنا نیستند، عنوان کرد: شاید هدفشان فقط حضور در این مسابقات بوده اما لازم است که مربیان محترم، آموزش ببینند تا بدانند به چه مسابقاتی و با چه هدفی اعزام می شوند و شرکت میکنند.
واشقانی در پایان، خاطرنشان کرد: بهترین، راحتترین و سریعترین روش آموزش مربیان گرامی این است که همهی گروهها در سالن برگزاری مسابقات حضور داشته باشند تا با دیدن اجرای استانهای مختلف، با نوع و روش کار آنها آشنا شوند و تجربه کسب کنند از طرفی لازم است تا خود را با شرکتکنندگان دیگر مقایسه کنند تا ایرادات خود را متوجه و جهت حضوری با کیفیتتر در سالهای آینده، تلاش کنند.