نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش فردای همدان، رحمان ایرانپور از پیش بینی تولید ۱۹ هزار و ۵۰۰ تن سیر در مزارع همدان خبر داد و اظهار داشت: از دیر باز تاکنون این شهرستان نقش موثری در تولید سیر در استان داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان با اشاره به اینکه سیر سفید از ارقام سیر همدان است افزود: این محصول در زمینهای سبک و رسی شنی بهترین عملکرد را در شهرستان همدان دارد.
وی بیان کرد: شرایط آب و هوا و اقلیم منطقه، سبب کیفیت خوب سیر شهرستان همدان شده به طوری که از لحاظ طعم و مواد موثره زبانزد است.
ایرانپور ادامه داد: مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد سیر همدان مولفههای تاثیرگذاری است به نحوی که مسیر صادرات این محصول را هموار کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان عنوان کرد: در سال زراعی۱۴۰۳_۱۴۰۲، یکهزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان همدان در روستاهای دامنه الوند زیر کشت سیر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه میانگین عملکرد سیر در همدان ۱۵ تن در هکتار است، ادامه داد: با سطح زیر کشت موجود، پیش بینی میشود ۱۹ هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت و آماده عرضه به بازار داخلی و خارجی شود.
ایرانپور اظهار داشت: سیر همدان به عنوان یک برند خاص در سال ۱۳۹۶ ثبت ملی شد و سرانجام پس از پیگیری و اعلام رسمی دفتر بینالمللی سازمان جهانی مالکیت معنوی و فکری WIPO در ۱۸ خردادماه ۱۴۰۲ به ثبت جهانی رسید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در پایان برندسازی و تسهیل روند صادرات این محصول راهبردی را گام پیش رو خواند که باید بیش از پیش مورد پیگیری قرار گیرد.