توسعه ورزش محلات از ابزارهای پیشگیری از آسیب های اجتماعی است

گروه جامعه: رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی همدان توسعه ورزش محلات را به عنوان یکی از ابزارهای پیشگیری از آسیب های اجتماعی ضروری دانست.       به گزارش “فردای همدان”، علی رضایی در جلسه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا با بیان این مطلب افزود : توسعه ورزش محلات در حوزه های مختلف بهترین […]

گروه جامعه: رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی همدان توسعه ورزش محلات را به عنوان یکی از ابزارهای پیشگیری از آسیب های اجتماعی ضروری دانست.

 

 

 

به گزارش “فردای همدان”، علی رضایی در جلسه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا با بیان این مطلب افزود : توسعه ورزش محلات در حوزه های مختلف بهترین فرصت و ابزار برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد است و مدیریت شهری باید در این زمینه اهتمام ویژه ای داشته باشد.

رضایی اضافه کرد: تهیه پیوست های فرهنگی و اجتماعی برای ورزش محلات می تواند در نقش تربیتی ورزش محلات را ارتقاء دهد.

وی افزود: معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری همدان باید پرچم دار پیوست فرهنگی و اجتماعی برای همه پروژه ها و برنامه های شهر همدان باشد.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی همدان برگزاری جلسات تخصصی و علمی برای بررسی تاثیرات فرهنگی و اجتماعی پیاده راه بوعلی از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی را ضروری دانست و تاکید کرد: تشکیل کمیسیون اتاف به منظور ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی پروژه ها در قبل ، حین و پس از اجرا در شهر همدان از ضرورت های مدیریت شهری است.

رضایی با اعلام اینکه توسعه ورزش محلات با هدف تقویت ساختار این ورزش و توسعه رشته های ورزشی در محلات در کمیسیون فرهنگی در حال مطالعه و بررسی است اظهار کرد:  معاونت فرهنگی در آموزش شهروندی به عنوان یکی از وظایف اصلی شهرداری  بایداهتمام بیشتری داشته باشد و با جریان سازی بتواند در حوزه های مختلف تولید رفتار کند.

رضا میرزایی عضو شورای اسلامی شهر همدان هم در این جلسه با اشاره به اهمیت ورزش های همگانی بویژه فوتبال اظهار کرد : با توجه به گستره فعالیت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری لازم است این معاونت به صورت تشکیلاتی و سازمان یافته وارد شده و کار کند.

میرزایی اضافه کرد: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان می تواند از ظرفیت تیم های ورزشی با تشکیل کمیته های مختلف کارها را به این مجموعه ها محول کرده و خود بر فعالیت آنها نظارت داشته باشد.

وی با اشاره به محدودیت منابع مالی اظهار کرد : با توجه به شرایط اقتصادی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری باید تمام تلاش  خود را برای بهره گیری از تمامی ظرفیت های مراکز فرهنگی از جمله فرهنگسراها را داشته باشد.

رییس کمیسیون برنامه بودجه، حقوقی و امور اداری شورای اسلامی شهر همدان نیز با اشاره به فعالیت بعضی از افراد در جذب مسافران و گردشگران جهت اسکان گفت : سوییت منزلهای فاقد مجوز که در مسیر ورودی های شهر مسافران را پذریش می کنند تهدیدی برای معرفی شهر است.

حسین قراباغی با تاکید بر ساماندهی سوییت منزلها افزود : پذیرش مسافران و گردشگران در سوییت منزلهای بدون مجوز و جبهه فرهنگی و تاریخی شهر را خراب کرده و ذهنیت منفی از شهر همدان برای گردشگران بوجود می آورند. بر این اساس باید ساماندهی شوند.

در ادامه معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری همدان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت از برگزاری جلسات متعدد برای تهیه اطلس فرهنگی خبر داد و گفت : در حال حاضر دبیر اطلس فرهنگی انتخاب شده و اطلاعات مناسبی هم در این زمینه گردآوری شده است.

محمد قدیمی با اشاره به استفاده مطلوب از فرهنگسراهای سطح شهر تاکید کرد : فرهنگسراها باید آسیب شناسی شده و مسایل زیرساختی و آموزشی در این زمینه ابتدا باید مورد توجه قرار گیرد.

قدیمی از پیشرفت 95 درصدی فرهنگسرای ولایت خبر داد و یادآور شد : عملیات اجرایی فرهنگسراهای نورمحال هم به اتمام رسیده و تالار قرآن نیز در حال نصب تجهیزات است.

وی از آمادگی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری همدان در امر اجرای طرح ساماندهی سوییت منزلهای سطح شهر با دیگر دستگاههای اجرایی خبر داد.

همچنین در ادامه مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان به ارائه گزارش عملکرد یکساله این سازمان پرداخت.