image_pdfimage_print

به گزارش فردای همدان و به نقل از تسنیم، حجت‌الله شهبازی اظهار داشت: کشمش از محصولات مهم در حوزه کشاورزی استان به شمار می‌رود و همدان با تولید بیش از ۴۰ هزار تن کشمش در سال، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: تولید سرانه انگور در جهان ۱۰ و در ایران ۴۵ کیلوگرم بوده، اما در استان همدان ۲۳۵ کیلوگرم است که نشان از اهمیت این محصول برای استان داشته و بخش زیادی از این محصول در ملایر تولید می‌شود.

شهبازی، انگور را مهم‌ترین محصول کشاورزی شهر ملایر عنوان کرد و گفت: سالیانه ۲۵۰ هزار تن محصول از تاکستان‌های این شهر برداشت می‌شود و با داشتن ۱۰ هزار و ۵۷۰ هکتار سطح زیر کشت، ۴۹ درصد مساحت زیر کشت این محصول در استان را به خود اختصاص داده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی همدان بیان کرد: از نظر تولید هم ۶۰ درصد تولید انگور در استان مربوط به ملایر بوده و قطب تولید این محصول در استان به شمار می‌رود.

Print Friendly, PDF & Email

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی