تجلیل از مربیان جلسات مکتب امام زمان در همدان

به مناسبت روز معلم از ۲۳۵ مربی و کمک مربیان جلسات قرآنی زیرپوشش مکتب امام زمان در همدان قدردانی شد.

به گزارش فردای همدان، مکتب امام زمان جلساتی هستند که بانی آنها مرحوم مسکین بود و سنین مختلف در آن قرائت قرآن، تجوید، تدبر می‌آموزند و تحت تربیت قرآنی قرار می‌گیرند، در حال حاضر در ۱۷ منطقه از همدان ۱۸۵ جلسه و در هر منطقه چند جلسه دارای یک سرپرست است.

نماینده‌ مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی که از شاگردان این مکتب بوده گفت: افتخار من این است که جزئی از این خانواده‌ قرآنی هستم.

عباس صوفی تاکید کرد: ما تنها حافظ قرآن تربیت نکنیم، آنکه دانشمند، پزشک، استاد دانشگاه، مربی ورزش است یا هر جایگاه اجتماعی که دارد حافظ قرآن باشد، جامعه وقتی قرآنی می‌شود که قشر فرهیخته قرآنی باشند.

او از مربیان خواست موقعیت خود را خوب بشناسند و خود را مجهز به دانش‌های روز تعلیم و تربیت کنند زیرا که در شرایطی قرار داریم که فضای مجازی مانند اسید اثر تربیت خانواده‌ها را می‌خورد و وظیفه‌ مربیان قرآن سنگین است.

در این مراسم همچنین از خانواده‌ شهید رضا رنجبران به عنوان میزبان جلسات قرآن و خانواده‌ مربی فقید محمدی نوا تجلیل شد.

در پایان مراسم هم به قید قرعه ۶ کمک هزینه‌ ۲ میلیون تومانی سفر به مشهد به مربیان و کمک مربیان حاضر هدیه شد.